Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeOverig meubilairSalontafels op maatVan der Drift salontafels

Van der Drift salontafels

Van der Drift salontafels

Van der Drift salontafels

Deze salontafels zijn volledig op maat te maken en ook bijna elke kleur is mogelijk. Het toegepaste eiken toont zijn karakter met noesten en scheuren. Geen enkele noest of scheur is hetzelfde, waardoor elk meubel uniek is. Donker gekleurde harsgangen en verschillende kleurpatronen in de nerf en delen onderling laten het grillige van de natuur zien.

Bij Van der Drift Meubelen worden al meer dan 75 jaar gewilde wooncollecties voor elk type interieur gecreëerd. Met ruim 30 ervaren houtbewerkers en ontwerpers werken ze samen met ons om voor jou, met Europees eiken, de mooiste meubelen te ontwikkelen. Dankzij hoogwaardig handwerk en met een modern machinepark produceren ze elke dag kwaliteitsmeubelen met zeer korte levertijden. Dit doen ze vanuit Schaijk, waar het maken van meubelen nog ambachtelijk vakwerk is.

Details en prijzen salontafels op maat

De salontafels zijn helemaal op maat te vervaardigen. Elke afmeting heeft natuurlijk zijn eigen prijs. Bent u benieuwd wat uw persoonlijke maat zou kosten? Dan kunt u het beste even een email toezenden of telefonisch contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan vaak direct de prijs voor u uitrekenen. Voor een prijsindicatie en de volledige collectie van Van der Drift Meubelen kunt u ook kijken op onze webshop.
Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.