Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeOverig meubilairSalontafels op maatPoef als bijzettafel

Poef als bijzettafel

Poef als bijzettafel

Cilinderpoef op maat 

De veelzijdige cilinderpoefs zijn een luxe en praktische toevoeging aan uw interieur. U kunt ze gebruiken als extra zitplaats, voetenbankje, als bijzettafel en zelfs als nachtkastje. Dit maakt dat de poef niet alleen een echte eye-catcher is maar ook nog eens super handig. De poefs worden met de hand gemaakt van hoogwaardige meubelstoffen en geproduceerd in lokale ateliers om een hoge kwaliteit te kunnen bieden. Door de vele designs zit er altijd wel een poef tussen die past bij uw interieurstijl.

Poef op maat 

Wij maken de poefs op maat, deze kunt u helemaal samenstellen zoals u zelf wil. U heeft keuze uit wel 1.000 verschillende kleuren en stoffen om uw poef mee te bekleden. Wilt u een effen velours stof of een prachtige lederen stof? Wij hebben ook stoffen met leuke gewaagde printjes, hiermee fleurt u uw interieur helemaal op!

Levertijd poef op maat

De gemiddelde levertijd van de poef op maat is afhankelijk van de uiteindelijk gekozen stof, maar u kunt uitgaan van zo'n 4 tot 6 weken. Heeft u vragen over de poef of wenst u stofstalen te ontvangen neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen, of neem telefonisch contact met ons op 035 751 3098

Contact opnemen  WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.