Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeOverig meubilairSalontafels op maatMarmeren salontafel

Marmeren salontafel

Marmeren salontafel

Marmeren salontafel

Opzoek naar een luxe en stijlvolle salontafel? Dan zijn onze marmeren salontafels echt iets voor u! Deze salontafels combineren tijdloze elegantie met duurzaamheid en functionaliteit.
Bij het kiezen van een salontafel is marmer een uitstekende keuze. Marmer staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en unieke aderpatronen. Een marmeren salontafel is een kunstwerk op zich. Daarnaast is marmer een duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat en zijn glans behoudt.

Naast hun esthetische aantrekkingskracht zijn marmeren salontafels ook zeer praktisch. Het gladde oppervlak is gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen vlekken, hierdoor zijn ze ideaal voor dagelijks gebruik. Bovendien biedt het een stevige en stabiele ondergrond voor het plaatsen van drankjes, boeken, en andere decoratieve items.

Details marmeren salontafel

Bij het kiezen van een marmeren salontafel is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen en vorm van uw woonruimte. U heeft bij ons de keuze uit verschillende formaten met diverse tafelbladen. U kunt ook kiezen voor een salotafelset met bijvoorbeeld een marmeren salontafel en een salontafel als poef. 

De salontafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Elke afmeting heeft natuurlijk zijn eigen prijs. Bent u benieuwd wat uw persoonlijke maat zou kosten? Dan kunt u het beste even een email toezenden of telefonisch contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan vaak direct de prijs voor u uitrekenen. Voor een prijsindicatie kunt u ook kijken op onze webshop.
Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.