Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Minotti bank stijl op maat in 1.000 kleuren

Minotti bank stijl op maat in 1.000 kleuren

Sinds kort fabriceren wij de schitterende Minotti bank stijl op maat. Deze bank is in de stijl van Minotti en Flexvorm. Indien u de bank op maat gemaakt wenst te hebben zijn wij uw partij! Waarom gaan voor een bank die net niet in de gewenste afmeting of kleur geleverd kan worden? Als u kunt kiezen voor een bankstel dat volledig op maat word gefabriceerd in meer dan 1.000 verschillende kleuren!

Ook over de kwaliteit en het eventuele verschil daarin hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij fabriceren onze bank namelijk in meer dan 1.000 verschillende kleuren en stoffen. Op deze manier weet u zeker dat u altijd de gewenste stof en kleur kunt vinden voor u bank in Minotti stijl.

Maatwerk: Afmetingen, dieptes, vullingen en zithoogtes allemaal op maat

Met maatwerk bedoelen wij ook echt maatwerk, u kunt op de cm nauwkeurig bij ons uw bankstel laten fabriceren. Wij fabriceren de Minotti bank stijl in elke mogelijke afmeting. Naast de buitenmaten kunt u ook de diepte en de zithoogte van de bank helemaal op maat laten maken. De bank heeft daarnaast ook nog eens verschillende vullingen waar u uit kunt kiezen om voor u het optimale zitcomfort te krijgen.

Herstofferingen
De bank is dus sterk te vergelijken met de Minotti, Flexvorm en Linteloo stijl. Naast dat wij voor u nieuwe bankstellen in deze stijl op maat kunnen fabriceren doen wij ook veel herstofferingen van deze bankstel merken. Indien gewenst kunnen wij bijv. uw Linteloo bank opnieuw stofferen.  Ook daarbij kunt u kiezen uit meer dan 1.000 kleuren.

Levertijd en bezichtiging

De standaard levertijd bedraagt 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Indien er veel haast is geboden bieden wij u de mogelijkheid een spoedbestelling te plaatsen. Dan zouden wij de bank al na 4 weken bij u in huis kunnen hebben. Wenst u het bankstel te komen bezichtigen en bekijken? Dan bent u uiteraard van harte welkom bij ons in de showroom. U kunt gemakkelijk een afspraak maken via het onderstaande formulier of telefonisch via: 035-7513098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp