Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bioscoopbank op maat

Bioscoopbank

Luxe bioscoopbank kopen?

U bent opzoek naar iets nieuws? Iets met een zeer luxe uitstraling? Dan is de bioscoopbank precies wat u zoekt. Een bioscoopbank op maat. Deze schitterende ligbank wordt de blikvanger van uw woning! Alle ogen zullen automatisch naar deze schitterende bioscoopbank getrokken worden.

Een nog stijlvollere uitstraling als dit zal lastig worden. Deze bioscoopbank maken wij volledig op maat en u kunt dus de afmetingen helemaal zelf bepalen. Verder heeft u de keuze uit 150 verschillende stofjes en 1.000 kleuren. Waaronder exclusieve velours stoffen voor die luxueuze uitstraling. Dus laat ons uw ligbank op maat bouwen en u zult er niks anders dan plezier aan beleven.

Details bioscoopbank:

Doordat wij onze meubels direct uit onze eigen fabriek leveren kunnen wij u een snelle levering toezeggen en een adequate service verlenen. Dat is natuurlijk niet het enige voordeel. Want doordat de spullen direct uit de fabriek komen kunt u vaak nog eigen aanpassingen doorgeven.

Deze bioscoopbank kan in elke gewenste afmeting gefabriceerd worden, hierdoor kunt u de bioscoopbank exact aan laten sluiten op de ruimte die u heeft. Daarnaast kunt u bij de bij ons kiezen uit verschillende dieptes waardoor de bioscoopbank aan te passen is naar zowel de wensen van lange als van kortere mensen.

Wenst u toch een armleuning aan een zijde te hebben? Of misschien zelfs aan beide zijden? Dat is allemaal mogelijk. Voor vragen en/of prijzen verwijzen wij u naar onderstaand contactformulier.

Levertijd:

De gemiddelde levertijd van de bioscoopbank bij een normale order is 6 tot 8 weken. Mocht u de bioscoopbank eerder wensen te ontvangen? Dan kunnen wij voor u een spoedbestelling regelen. Hiervoor vragen wij een kleine extra vergoeding. In ruil daarvoor zullen wij uw meubelstuk binnen 4 weken komen leveren!

Dus bent u benieuwd naar alle mogelijkheden, stoffen en/of prijzen? Dan kunt u of het onderstaande contactformulier invullen en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen of u kunt ons natuurlijk bellen: 035 751 3098.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.

Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp