Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatBioscoopbankenLuxe ligbank

Luxe ligbank

Luxe ligbank

Luxe ligbank

U bent opzoek naar iets nieuws? Iets met een zeer luxe uitstraling? Dan is de luxe ligbank bank precies wat u zoekt. Kom helemaal tot rust na een lange werkdag in de luxe ligbank. Ga lekker liggen, met uw benen omhoog, en geniet van uw favoriete boek of serie. Deze schitterende luxe ligbank kan al binnen 4 weken de eye-catcher van uw woning zijn.

Deze luxe ligbank bank maken wij volledig op maat, u kunt dus de afmetingen helemaal zelf bepalen. Verder heeft u de keuze uit meer dan 1.000 verschillende stoffen. Waaronder exclusieve velours stoffen voor die luxueuze uitstraling. 

Details luxe ligbank:

Doordat wij onze meubels direct uit onze eigen fabriek leveren kunnen wij u een snelle levering toezeggen en een adequate service verlenen. Dat is natuurlijk niet het enige voordeel, want doordat de spullen direct uit de fabriek komen kunt u vaak nog eigen aanpassingen doorgeven.

Deze luxe ligbank kan in elke gewenste afmeting gefabriceerd worden, hierdoor kunt u de ligbank exact aan laten sluiten op de ruimte die u heeft. Daarnaast kunt u bij de bij ons kiezen uit verschillende dieptes waardoor de ligbank aan te passen is naar zowel de wensen van lange als van kortere mensen.

Wenst u toch een armleuning aan een zijde te hebben? Of misschien zelfs aan beide zijden? Dat is allemaal mogelijk. Uw wens is ons project! Voor vragen en/of prijzen verwijzen wij u naar onderstaand contactformulier.

Levertijd luxe ligbank:

De levertijd van onze bankstellen is normaliter zo’n 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u de bank komen testen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom! Wij hebben een showroom in Huizen (NH). 

Nieuwe meubels kopen is een bijzonder moment, zeker bij maatwerk is het belangrijk dat u alle tijd en aandacht van ons krijgt die nodig is. Vandaar dat het handig kan zijn om een afspraak te maken. Wilt u gewoon even rondkijken? Dan bent u uiteraard ook zonder afspraak van harte welkom.

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar, onder: 035 – 7513098 of via onderstaand contactformulier.

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.