Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatBioscoopbankenModerne relaxbank

Moderne relaxbank

Moderne relaxbank

Moderne relaxbank

Met deze moderne relaxbank komt u niet alleen helemaal tot rust, hij ziet er ook nog prachtig uit! Prachtig is natuurlijk subjectief, maar doordat u het uiterlijk van deze moderne relaxbank helemaal zelf kunt bepalen wordt hij gegarandeerd prachtig! Voor de moderne relaxbank heeft u een keuze uit meer dan 1.000 verschillende stoffen, van velours tot (kunst)leder. Daarnaast bepaald u uiteraard zelf de afmetingen en de opstelling!

Details moderne relaxbank:

Doordat wij onze meubels direct uit onze eigen fabriek leveren kunnen wij u een snelle levering toezeggen en een adequate service verlenen. Dat is natuurlijk niet het enige voordeel, want doordat de spullen direct uit de fabriek komen kunt u vaak nog eigen aanpassingen doorgeven.

Deze moderne relaxbank kan in elke gewenste afmeting gefabriceerd worden, hierdoor kunt u de relaxbank exact aan laten sluiten op de ruimte die u heeft. Daarnaast kunt u bij de bij ons kiezen uit verschillende dieptes waardoor de moderne relaxbank aan te passen is naar zowel de wensen van lange als van kortere mensen.

Wenst u toch een armleuning aan een zijde te hebben? Of misschien zelfs aan beide zijden? Dat is allemaal mogelijk. Uw wens is ons project! Voor vragen en/of prijzen verwijzen wij u naar onderstaand contactformulier.

Levertijd moderne relaxbank:

De gemiddelde levertijd van de relaxbankbank is 6 tot 8 weken. Mocht u de relaxbank eerder wensen te ontvangen? Dan kunnen wij voor u een spoedbestelling regelen. Hiervoor vragen wij een kleine extra vergoeding. In ruil daarvoor zullen wij uw meubelstuk binnen 4 weken komen leveren!

Dus bent u benieuwd naar alle mogelijkheden, stoffen en/of prijzen? Dan kunt u of het onderstaande contactformulier invullen en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen of u kunt ons natuurlijk bellen/appen: 035 751 3098.

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.