Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Velours stoffen

Velours stoffen

Voor onze Style & Luxury collectie hebben wij schitterende velours stoffen, u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben de fluwelen uitvoering ervan! Wij maken namelijk schitterende meubels in het velours

Om deze schitterende meubels te kunnen fabriceren hebben wij natuurlijk een toereikend assortiment aan meubelstoffen nodig. Bent u opzoek naar een los metrage meubelstof? Of wenst u gewoon een beeld te krijgen van onze velours stoffen? Dan bent u hier op het juiste adres! Hieronder vind u een aantal links naar pagina’s waar onze velours stoffen te vinden zijn.

Velours stoffen

Meer dan genoeg stoffen die wij u kunnen bieden, en dan te bedenken dat dit eigenlijk maar het topje van de ijsberg is als het gaat om onze velours collectie. Bent u benieuwd naar ons completer stoffenassortiment? Dan zou u eens een bezoekje moeten brengen aan onze site: Online-meubelstoffen.nl hier kunt u als onze verschillende stoffen bekijken die te gebruiken zijn voor onze losse meubels.

Daarnaast zijn deze ook los te bestellen zijnde een metrage stof. Wij kunnen u dus meer dan genoeg bieden op het gebied van Velours stoffen. Het is ook even de vraag: Wat zoekt u? Want met onze maatwerk meubels kunnen wij eigenlijk altijd leveren waar u naar opzoek bent.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp