Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Projectmeubilair op maat in 1.000 kleuren en alle maten

Projectmeubilair op maat in 1.000 kleuren en alle maten

Naast particulier maatwerk leveren wij ook schitterend projectmeubilair. Bent u opzoek naar een volledige inrichting voor uw restaurant, cafe of andere onderneming? Wij helpen u graag in het voorzien van schitterende maatwerk meubels. Al onze meubels kunnen in 1.000 kleuren geleverd worden met vele verschillende opties! Op deze manier kunt u exact de uitstraling creëren waar u naar opzoek bent.

Dus stop met het bij elkaar zoeken van meubilair dat uiteindelijk toch niet bij elkaar blijkt te passen. Bij ons krijgt u een inrichting die naadloos op elkaar aansluit. Uiteraard hebben wij al veel projectmeubilair mogen fabriceren met schitterende eindresultaten zoals u hieronder ook kunt zien! U kunt bij ons alle mogelijke kleuren, stoffen en opties bekijken en uitzoeken. Wenst u hierin geassisteerd te worden? Dan helpen wij u graag met onze jarenlange ervaring op het gebied van interieurdesign.

Details Projectmeubilair op maat in 1.000 kleuren en alle maten

Al onze maatwerk meubelen worden hier in Nederland gefabriceerd. Dus geen lange levertijden i.v.m. productie in het oostblok. Al ons projectmeubilair word gewoon hier in Nederland geproduceerd. Ideaal in verband met de levertijd maar ook erg fijn als er een keer iets gebeurt met de meubels. Op deze manier kunnen wij dit snel en adequaat voor u verhelpen.

De levertijden zijn natuurlijk sterk afhankelijk van de door u gewenste meubels en het aantal hiervan, bent u benieuwd hoe snel wij uw onderneming volledig kunnen inrichten? Neemt u dan even contact met ons door ons te mailen op [email protected] of bel ons via 035-7513098

Projectmeubilair op maat bij FC Volendam

Enige tijd geleden hebben wij een prachtige project mogen afronden voor de Business en fanzone van FC Volendam. U hoort het goed FC Volendam. Een geweldig project dat wij tot een schitterend einde hebben mogen brengen. Alle stoelen, barstoelen en eetkamerbanken die u op de onderstaande foto’s kunt zien zijn geleverd door ons (Bankstyle.nl). Wij hebben FC Volendam weer laten stralen met ons projectmeubilair. Dus wilt u uw onderneming ook in een nieuw jasje stoppen? Of begint u juist net en wilt u meteen met een prachtig maatwerk interieur starten? Dan zijn wij uw firma.

U kunt ons bereiken via : [email protected] of bel ons via 035-7513098 u kunt natuurlijk ook een blik werpen op onze Facebookpagina voor mooie foto’s
Hieronder vind u ook een mooie galerij met het FC Volendam project dat wij onlangs hebben afgerond!

Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp