Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeProjectenInrichting en styling in Huizen

Inrichting en styling in Huizen

Inrichting en styling in Huizen

Voor een van onze klanten in Huizen hebben wij een oogstrelende inrichting mogen produceren. De luxe meubels zijn volledig op maat vervaardigd, met stoffen uit ons zeer ruime assortiment. Op deze manier is er een prachtige eenheid gecreëerd. Voor dit project hebben wij verschillende meubelstukken mogen leveren o.a.:
 

Omdat wij al deze verschillende meubelstukken allemaal kunnen leveren in 1 van onze 1.000 verschillende stoffen en kleuren kunt u het eindresultaat helemaal op elkaar afstemmen om de perfect eenheid en balans te vinden. Vervolgens is de woning volledig afgestyled door onze interieurstyliste aan huis. Bekijk hieronder het resultaat van dit geweldige project.

Eindresultaat inrichting en styling Huizen

Vragen omtrent een van onze meubelstukken?

Heeft u vragen over een van onze meubelstukken? Wij staan u uiteraard graag te woord! U bent uiteraard van harte welkom bij ons in de showroom in Huizen om alle mogelijkheden door te spreken. Wenst u hiervoor een afspraak te maken of heeft u een dringende vraag? Neem dan direct contact met ons op!

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.