Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Meubels landelijke stijl

Meubels landelijke stijl

Wonen doet u echter in uw eigen stijl, maar wij kunnen u daar wel een handje bij helpen. Bij ons vind u een prachtig en ruim assortiment met betrekking tot landelijk wonen met o.a. dressoir, fauteuils, kasten en banken.

Meubels landelijke stijl bij de ware hippe van nu de rustige uitstraling van de landelijke stijl brengt iets warms met zich mee. Bent u opzoek naar betaalbare Meubels landelijke stijl ? dan bent u bij ons echter aan het juiste adres.

Maar zoals als al eerder gezegd wonen doet u in uw eigen stijl, daarom kunt u bij ons uw bank geheel laten vervaardigen zoals u dat graag wilt in wel 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen, in de afmetingen zoals u het graag ziet.

Service van Bankstyle

Door onze directe verbinding met de fabrikant kunnen wij u ook nog eens garanderen van een lage prijs, snelle service en een hoge kwaliteit

Heeft u nog vragen of wilt u van de gelegenheid gebruik maken, om een kijkje te komen nemen bij uw toekomstige bank in Riviera Maison stijl, dan kunt u mailen naar [email protected] . Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar, onder: 035 – 7513098 en 06 – 81 144 695 om een afspraak te maken.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp