Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenBarstoelen

Barstoelen op maat in 900 kleuren

Barstoelen op maat zijn wederom schitterende meubelstukken die wij volledig op maat maken. Wij stofferen onze stoelen in 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. Hierdoor kunt u de uitstraling van uw stoelen volledig zelf bepalen. Een barstoel in een warme lederlook heeft natuurlijk een compleet andere uitstraling dan een stoelen in een exclusieve velours stof. Hierdoor heeft u veel vrijheid omdat u deze stoelen eigenlijk binnen elke inrichtingsstijl kunt plaatsen.

Daarnaast betekent maatwerk natuurlijk niet alleen verschillende kleuren. We maken de stoelen in onze eigen fabriek en hierdoor kunt u kiezen uit verschillende opties: wel/geen knopen in de rugleunig of wel/geen armleuning bevestigd aan de stoel.

Wij kunnen ook de hoogte van de barkrukken aanpassen. Hierdoor kunt u de armleuning van de stoelen naadloos onder uw (bar)tafel plaatsen, tevens worden de barstoelen ook vaak geplaatst aan een kookeiland. Uiteraard kunnen wij de stoelen dan ook weer qua hoogte exact aan laten sluiten op uw kook eiland. Een puur maatwerk product dus!

Bekijk hieronder de verschillende modellen. Dus stop met het zoeken naar die ene barkruk want wij hebben het perfecte model voor u in ons assortiment dat volledig naar wens aan te passen is. Geen concessies meer maar gewoon het meubelstuk en dat in meer dan 1.000 mogelijke kleuren! 

Contactformulier Whatsapp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder

Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.