Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Woonkamer inspiratie projectinrichting

Woonkamer inspiratie hoekbank op maat

Woonkamer inspiratie begint bij Bankstyle

Woonkamer inspiratie kunt u opdoen op onze site en in de fysieke showroom. Bankstyle geeft niet alleen interieur advies, maar kunt u door elk keuze proces heen helpen. Bij ons kunt u genoeg woonkamer inspiratie opdoen, omdat wij maatwerk leveren en de verkopers van Bankstyle graag adviseren en helpen bij de gewenste interieurstijl. Wij tonen u 1000 kleuren en circa 250 verschillende stoffen, zodat u een ruime woonkamer inspiratie bij ons kunt opdoen.

Wij bieden verschillende interieur stijlen aan, zoals ‘Landelijke stijl‘ en ons eigen gecreëerde ‘Style And Luxury‘ lijn. De Bankstyle adviseurs kunnen u precies adviseren welke bank bij welk vloerkleed past.

Woonkamer inspiratie op maat

Bij Bankstyle zijn de adviseurs getraind om u een gepast interieuradvies te geven. Bankstyle heeft de kennis, vaardigheden en middelen om u een perfecte woonkamer inspiratie op maat te geven.
De aangeboden meubels zijn op maat te vervaardigen. Dit houdt in dat wij rekening kunnen houden met elke afgegeven maatvoeringen.
Laat u thuis adviseren welke maatvoeringen en stijlen het beste passen in uw woon -eet of slaapkamer.

Wij leveren niet alleen meubels voor in de woonkamer, maar ook voor in de slaapkamer en eetkamer. Decoratie artikelen zijn uiteraard ook verkrijgbaar.

Woonkamer inspiratie op afspraak

Wilt u woonkamer inspiratie opdoen bij Bankstyle ? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak bij ons in de showroom.
Wenst u advies aan huis, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij zullen de gewenste en benodigde middelen voor u mee nemen, zodat u een duidelijk beeld krijg van de woonkamer inspiratie die u bij ons kunt bestellen.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp