Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Woonkamer inrichten 3D tekening!

Inrichting woonkamer 3D

Woonkamer inrichten 3D tekening op maat

We kennen het allemaal, u zoekt meubels uit voor uw woning en dan blijft u in spanning over het eindresultaat tot de meubelstukken geleverd zijn. Nu niet meer! Met het “woonkamer inrichten 3D tekening” programma van Bankstyle kunnen wij alle meubelstukken voor u in de woning tekenen. Op schaal en zelfs met de gewenste kleuren van bijv. de bank in combinatie met uw gekozen vloer etc.

Onze ervaren medewerker kan het volledige plan van uw woning dat tot voorheen nog een uw hoofd zat concreet maken met het 3D teken programma. Op deze manier kunt u een veel beter beeld vormen van de verhoudingen van de meubelstukken ten opzichte van de ruimte.

Woonkamer inrichten 3D tekening

Dus bent u benieuwd hoe uw gekozen meubelstukken zich gaan verhouden ten opzichte van de ruimte waarin u deze wenst te plaatsen? Dan maken wij met alle plezier graag een tekening voor u waarin u dit overzichtelijk kunt terugvinden.

Indien u ons een plattegrond kunt aanleveren met de bijhorende maten van de ruimte dan kunnen wij exact op schaal uw bankstel, stoelen en nog veel meer intekenen in ons 3D teken programma.

Afspraak maken bij ons in de showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze maatwerk meubelstukken? En zou u wel eens willen zien hoe uw woning eruit zou kunnen komen te zien met onze schitterende maatwerk meubelstukken? Dan helpen wij u daarbij uiteraard graag.

U bent van harte welkom bij ons in de showroom in Huizen (NH) om deze mogelijkheden door te spreken. U kunt gemakkelijk een afspraak maken via het onderstaande contactformulier. Daarnaast kunt u ons uiteraard ook telefonisch bereiken via: 035-7513098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp