Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Wollen meubelstoffen

Stoffen kopen online

Stoffen kopen online doet u bij bankstyle.nl. De meubelstoffen die wij aanbieden,zijn niet zomaar meubelstoffen, maar meubelstoffen met een speciale print en met hoge kwaliteit. Uiteraard bieden wij ook normale meubelstoffen aan met een hoogkwaliteit (Zonder een printje).
Zoals u hier onder kunt zien heeft de meubelstof Mille een speciale print. Door deze print is de meubelstof makkelijk te combineren in uw woonruimte. De stof zal opmerkelijk zijn in uw woonkamer, slaapkamer en huiskamer.

Wilt u de stof gebruiken voor een om een zitmeubel van u te herstofferen? Dat kan, vraag HIER uw vrij blijvende offerte aan. Uiteraard is de stof ook beschikbaar voor andere projecten, zoals: Landelijke hoofdborden, Landelijke eetkamerstoelen, Landelijke bankstellen op maat, Landelijke zitmeubels.

Bent u geïnteresseerd in nieuwe eetkamerstoelen, fauteuils en banken? Breng dan een bezoek aan onze showroom. In onze showroom zijn bijna alle producten uit ons assortiment te bezichtigen. Wilt u een afspraak maken om langs te komen? Neem dan contact met ons op.

Ik wil mijn bankstel herstofferen.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp