Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Wandbank op maat

Wandbank op maat met knopen Bram

Wandbank op maat Bram

Naast eetkamerstoelen, eetkamerbanken en eettafels verkopen wij ook wandbanken op maat! Deze wandbanken kunnen in elke breedte vervaardigd worden. Wenst u een wandbank van 160cm breed? Dat kan, wenst u een wandbank van 300 cm breed? Ook dat kan!

De mogelijkheden zijn bijna eindeloos en daardoor weet u altijd dat u vind wat u zoekt bij ons. U koopt namelijk niet iets wat ongeveer is wat u zoekt, U koopt iets dat u helemaal zelf samenstelt en daardoor dus altijd is wat u zoekt.

U kunt bij de wandbank kiezen uit verscheidene opties. Zo kunt u kiezen voor een wel/niet gecapitonneerde rugleuning daarnaast kunt u kiezen uit wel/geen armleuning beide zijn opties die de uitstraling van de bank drastisch veranderen. De bank komt er dus uit te zien zoals u het wenst. U geeft aan wat u wilt, wij bouwen het voor u. Zo simpel is het!

Details Wandbank op maat Bram

Maar wat bepaalt nu meer over de uitstraling dan de stof en de kleur? Niks! Vandaar dat wij ook een gigantisch aanbod hebben op dit gebied. Wij hebben tot wel 900 verschillende kleuren in 150 verschillende soorten, de stof en de kleur zult u bij ons ook altijd uitkomen dus! Dus stop met zoeken naar dat ene meubelstuk dat ongeveer in de buurt komt van wat u zoekt! Want wij maken meubels op bestelling en dus puur naar uw wens.

Levertijd Wandbank op maat Bram

De standaard levertijd van een dergelijk meubelstuk bij ons is 6 tot 8 weken. Hier krijgt u wel een hoogwaardig maatwerk product van een uitzonderlijke kwaliteit! Dus neem snel contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Wenst u stalen te ontvangen? Of een prijsopgave aan te vragen dan kunt u het onderstaande formulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, of u kunt ons telefonisch bereiken via: 035 – 75 13 098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp