Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Vintage vloerkleed

Bankstyle, luxe-vloerkleed vintage vloerkleed, vintage, vintage meubels, retro, retro meubels, laagpolig vloerkleed, vloerkleed vintage, mooi vloerkleed, vintage karpet, vloerkleed, tapijt, vloerkleed kopen, vloerkleed, tapijt, tapijt kopen,

Vintage inrichting

Zoals u van ons gewend bent leveren wij vele verschillende stijlen. Zo kunt u tegenwoordig ook bij ons terecht voor een vintage vloerkleed. Deze vloerkleden zijn prachtig te combineren met bijvoorbeeld onze bankstel Marylin. Het vloerkleed Parijs is een echte uitblinker in ons vintage vloerkleed assortiment. Door de verschillende patronen die in dit vloerkleed geweven zijn heeft dit vloerkleed een bijzondere uitstraling. De patronen in deze vloerkleden zorgen er voor dat dit vloerkleed echt opvalt in uw huiskamer. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de kleur, want dit vloerkleed is in meerdere prachtige kleuren leverbaar. 

Bekijk dit vloerkleed op onze website

U kunt het vintage vloerkleed Parijs in verschillende afmetingen krijgen. Het vloerkleed wordt geleverd in de afmetingen 160 x 230 cm. en 200 x 290 cm. In onze showroom hebben we meerdere stalen van dit prachtige vloerkleed liggen u bent altijd van harte welkom op een kijkje te komen nemen! Bent u benieuwd naar ons assortiment kijk dan vast op www.luxe-vloerkleed.nl!

Levertijd

wij proberen de vloerkleden altijd zo snel mogelijk te leveren. Het is lastig om een exacte levertijd te vermelden. Dit omdat het sterk afhankelijk is van de huidige voorraad. Naast onze standaard afmetingen leveren wij ook vloerkleden op maat. Bent u benieuwd wat de levertijd van het door u gewenste vloerkleed is? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. 

 

Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp