Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Meubelstof Onore

Meubelstof Onore

Landelijke polyesther katoen stof Onore heeft een erg hoog martindale. Dit is de sterkheid van de stof. De stof word getest door een schuurmachine. De schuurmachine stopt met schuren zodra de stof kapot gaat. Bij deze prachtige meubelstof gebeulde dit pas bij de 35.000 toeren.

De landelijke meubelstof is voorzien van twee kleuren. Dit zorgt voor een prachtig landelijke look. Wilt u van uw bankstel een echte eye catcher maken? Dan is de landelijke meubelstof Onore de stof voor u. De stof geeft een wat robuustere uitstraling en voelt echt zacht aan. De ideale combi ! Een landelijke polyesther kantoen stof is helemaal in de mode. Landelijke polyesther katoen stof Onore is een erg moeilijk verkrijgbaar stof. Dit maakt de landelijke polyesther katoen stof erg speciaal.

Martindale: 35.000
Pilling: Klasse 4
Kleurvastheid: Klasse 4
Samenstelling: 70% polyesther, 30% katoen
Stofstoeslag: 20%

Zoals u kunt zien kunt u hierboven alle informatie van de stof terug vinden. Graag verwoorden wij de oven genoemde punten voor u.
Pilling betekend dat de stof pluist. Dat is bij deze stof echter niet van toepassing. Deze landelijke meubelstof zit in klasse 4 van de 5.Dit is erg hoog.
De kleur vastbaarheid zit ook in klasse 4. Dit betekend dat u uw bankstel gerust bij het raam kunt zetten. Zonder bang te hoeven zijn dat uw bankstel verkleurd.

De stoftoeslag voor deze prachtige stof is 20%.Dit is de stof echter meer dan waard. De stof is ook verkrijbaar voor een herstofferingsopdracht. Hetis mogelijk dat de stof voorradig is. Dit betekend dat uw herstoffering eerder klaar is. Neem hiervoor contact met ons op.

De Landelijke polyesther katoen stof is uiteraard te bezichtigen bij ons in de showroom. Dit kan van maandag t/m zaterdag. Het is dan ook mogelijk om een landelijk bankstel er bij te kiezen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw stoffen thuis gestuurd te krijgen. Hieronder vind u een link om een gratis stof aanvraag aan te vragen.

Ik wil mijn bankstel herstofferen.

Ik wil stofstalen aanvragen. 

Ik wil een offerte aanvragen.

Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp