Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Linteloo hoezen bestellen in 900 kleuren

Linteloo hoezen

Linteloo hoezen bestellen in 900 kleuren

Dankzij onze jarenlange ervaring in het stofferen van Linteloo hoezen kunnen wij met trots zeggen dat wij één van de grootste leveranciers zijn van hoezen geschikt voor Linteloo bankstellen. Dus waarom maakt u geen gebruik van onze ervaring? Iedereen weet dat Linteloo bankstellen van een ongekende kwaliteit zijn, het enige dat sneller slijt dan de rest is de stof/hoes zelf. Laat uw bankstel er weer als nieuw uitzien met een nieuwe op maat gemaakte Linteloo hoes. U zult versteld staan van het eindresultaat.

Bij ons zijn er vele mogelijkheden omtrent het stofferen. Zo hebben wij o.a. de stof die Linteloo zelf ook gebruikt voor zijn bankstellen. Daarnaast hebben wij nog veel meer schitterende meubelstoffen die wij voor uw bankstel kunnen gebruiken. De keuze is reuze! Maak daarom snel een afspraak in de showroom om de stoffen en ons stoffeerwerk te komen bekijken. Wij bespreken graag de mogelijkheden hiervoor met u. Mocht u niet in de buurt wonen? Dan is het ook mogelijk om enkele stofstalen naar u toe te sturen. Zodat u deze even thuis in alle rust kunt bekijken. Wenst u deze stofstalen te ontvangen? Klik dan hier.

Details Linteloo hoezen bestellen in 900 kleuren

Bij het stofferen van Linteloo bankstellen kunt u kiezen uit een gigantisch assortiment aan stoffen en kleuren. Daarnaast zijn er nog veel extra keuze mogelijkheden. Zoals het aanbrengen van een biesje in de door u gekozen kleur, het opvullen van de rug- en zitkussens en nog veel meer. Vaak hebben wij de mallen van de Linteloo hoezen al liggen in onze fabriek. Hierdoor is het letterlijk een kwestie van keuzes maken op het gebied van kleur e.d. en dan kunnen wij aan de slag. De hoezen kunnen dus ook op online besteld worden bij ons. Wij zenden de hoezen vervolgens naar u toe!

Levertijd Linteloo hoezen bestellen in 900 kleuren

De standaard levertijd van een hoes voor Linteloo bankstellen is 4 tot 6 weken. Dit heeft ermee te maken dat het altijd nog even duurt alvorens wij de bestelde stof op onze fabriek binnenkrijgen. Pas vanaf dat moment kunnen wij aan de slag met uw stoffering.

Heeft u vragen omtrent het een of ander? Vul dan vooral het onderstaande contactformulier in. en wij zulllen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Ook voor het maken van een afspraak bij ons in de showroom kunt u daar terecht. Heeft u een korte vraag? Dan kunt u ons natuurlijk ook altijd even bellen, dat kan op: 035 751 3098

Aanvraag tot herstofferen

  • Vul hier de breedte, diepte en hoogte in van uw bankstel.

Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp