Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Herstoffering

Stoffering voor Linteloo hoezen

Stoffering of herstofferen van meubilair:

Een stoffering van meubels is een uitkomst wanneer u tijdloze meubels heeft van goede kwaliteit. Want de meubels zelf gaan vaak langer mee dan de bekleding. Wanneer de stoel of bank nog in prima conditie verkeerd, is de stof na een aantal jaren vaak wat smoezelig, verkleurd of flets geworden. Een herstoffering is dan een uitkomst. Vooral bij merk- en designbanken is herstofferen vaak goedkoper dan een nieuwe kopen. Wij stofferen vooral merkmeubels van Linteloo (bijvoorbeeld model Easy Living), Gelderland en Rolf Benz.

Herstofferen, zo werkt het:

Uw bank ziet er weer als fris uit met een nieuwe stoffering! Een bankstel herstofferen is een precieze klus, die u daarom liever laat uitvoeren door een vakman. Onze stoffeerder brengt moeilijke hoekjes, knopen en biezen moeiteloos in het model. Hij geeft uw oude bank in een handomdraai een nieuwe look. Mail ons een foto van uw bank, schrijf de afmetingen van uw bankstel in de e-mail en vertel ons welke stof uw voorkeur heeft. Wij sturen u graag een prijsopgaaf en een staaltje stof toe, zodat u weet wat uw ‘nieuwe’ bank of stoel zal kosten.

Naast stoffering ook materiaal en vulling

Alle (landelijke) bankstellen van Bankstyle zijn te verkrijgen in meer dan 400 kleuren en vele verschillende stoffen. Koopt u een nieuwe bank, dan kiest u in onze showroom eerst een bankstel en daarna de stof. Wilt u echter uw stoel of bank laten herstofferen dan sturen wij u een stukje stof toe.

U kunt de stof voelen en testen, bovendien ziet u meteen of de gekozen stofkleur bij uw interieur past. Naast de kleur kiest u bij Bankstyle ook zelf het materiaal en de vulling. Qua bekleding hebben we keuze uit linnen, polyester, katoen, Treyira cs, wol of leder. Qua vulsel adviseren wij een harde zitting bij rugklachten en een zachtere zitting, wanneer u lekker weg wilt zakken en loungen… Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen of bel voor een vrijblijvend advies.

Herstoffering aanvragen

Wilt u uw bankstel opnieuw laten stofferen? Heeft u vragen, wilt u een proefstukje stof ontvangen of een afspraak maken om een bank te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 035 – 75 13 098. Na het invullen van onderstaande formulier krijgt u snel mogelijk een e-mail van ons. U kunt hier ook een foto bijvoegen van uw bankstel.

Aanvraag tot herstofferen

  • Vul hier de breedte, diepte en hoogte in van uw bankstel.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp