Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bed bekleden in 150 soorten stoffen!

Bed bekleden

Bed bekleden in 150 soorten stoffen

Naast het herstofferen van bankstellen, fauteuils en andere zitmeubels stofferen wij ook bedden. U kunt bij ons uw bed bekleden in 150 soorten stoffen en 900 verschillende kleuren! Vaak zijn bedden gewoon nog helemaal in orde, echter begint de stof slijtage te vertonen. Hierdoor ziet uw bed er niet meer netjes en strak uit. Wij kunnen uw bed weer laten stralen als vanouds door het te voorzien van een nieuwe stoffering. Hierdoor kunt u weer jarenlang door met hetzelfde bed.

Wij maken zoals u wellicht al weet ook hoofdborden voor bedden volledig op maat! Het is dus eventueel ook mogelijk om uw bed te bekleden in exact dezelfde stof en kleur als het hoofdbord dat u bij ons wilt bestellen. Ook kan het bed opzich gewoon los gestoffeerd worden. Het is maar net wat u zelf voor ogen heeft. Echter is een hoofdbord wel een schitterende toevoeging aan uw slaapkamer. Bent u benieuwd naar onze verschillende hoofdborden? Bekijk hier dan eens al onze modellen.

Details Bed bekleden in 150 soorten stoffen

Wij kunnen uw bed in allerlei stoffen stofferen. Wij hebben namelijk een gigantisch stoffen assortiment dat tevens zeer uiteenlopend is. Zo hebben wij schitterende warme linnen-katoen stoffen maar ook zeer exclusieve velours en skai stoffen. Het is maar net wat uw smaak is. Maar hoe dan ook laten wij uw bed er weer uitzien als voorheen, misschien zelfs nog mooier dan toen! Dus twijfel niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Wie bedden u namelijk vele mogelijkheden op het gebied van herstofferingen:
– Bedden bekleden
– Hoofdborden herstofferen
– Matras hoezen herstofferen

Daarnaast fabriceren wij uiteraard ook nieuwe meubelstukken voor de slaapkamer, wij fabriceren o.a.:
Bedden op maat
Hoofdborden op maat
Tv-liften op maat (Voor aan het bed)

Levertijd Bed bekleden in 150 soorten stoffen

De levertijd van een bed bekleden is verschillend. Dit heeft ook te maken met de verschillende opties en eventueel aanvullende diensten die er wel/niet bij gekozen kunnen worden. Vandaar dat wij zeggen mocht u een accurate levertijd willen weten, wenst u wat stofstalen te ontvangen, wenst u een prijsopgave te krijgen of wilt u gewoon een bezoek brengen aan de showroom? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Of bel ons even op dit nummer: 035 – 75 13 098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp