Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenEetkamerstoelenStijlvolle eetkamerstoel

Stijlvolle eetkamerstoel

Stijlvolle eetkamerstoel

Stijlvolle eetkamerstoel Jessie

Bent u opzoek naar een moderne stoel met luxe afwerking? Dan is deze stijlvolle eetkamerstoel Jessie echt iets voor u. De stoel is in meer dan 1.000 verschillende stoffen te verkrijgen. De eetkamerstoel Jessie heeft een stijlvolle uitstraling dankzij het prachtige stiksel in de rug. U kunt deze multifunctionele stoel ook zeker gebruiken als bijzetstoel in de woon- of slaapkamer.

Ook voor in de horeca is dit een prachtige stoel. De stoel straalt klasse en luxe uit en dat is natuurlijk precies de uitstraling die u aan de stoel mee wilt geven. Wij hebben vele stoffen in ons assortiment waaronder stoffen met een extra hoge Martindale, onverwoestbaar en dus uitstekend voor in de horeca.

De eetkamerstoel Jessie is verkrijgbaar vanaf € 399,-

*Dit is de prijs op basis van onze 1ste stof catogorie. Stoffen uit andere stofklasse op basis van meerprijs.

Details stijlvolle eetkamerstoel Jessie

Met een keuze uit meer dan 1.000 verschillende stoffen waaronder velours en skai kunt u de stijl zo aanpassen naar het beeld dat u voor ogen heeft.

Daarnaast kunt u ook nog zelf kiezen wat voor poten u wilt voor onder de stijlvolle stoel. De stoel heeft verticale banen in de rugleuning wat weer dat extra’s geeft aan de stoel. Wilt u uw woning voorzien van een compleet andere uitstraling? Dan kunt u het beste voor deze stoel gaan want deze eye-catcher  

Levertijd stijlvolle eetkamerstoel Jessie

U kunt deze eetkamerstoel al binnen 6 a 8 weken in huis hebben, wij kunnen zo een snelle levertijd aanbieden omdat al onze producten van Nederlandse fabricaat zijn. Mocht u vragen of meer informatie willen dan kunt contact opnemen of ons telefonisch bereiken op: 035-7513098 

Contactformulier Telefonisch contact WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.