Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenEetkamerstoelenLuxe stoel Bram Style & Luxury

Luxe stoel Bram Style & Luxury

Luxe stoel Bram Style & Luxury

Luxe stoel Bram Style & Luxury

De Luxe stoel Bram uit onze Style & Luxury collectie is een schitterende eetkamerstoel met een moderne uitstraling! Bent u op zoek naar een eetkamerstoel waar een aura van luxe omheen hangt? Dan is dit precies de stoel die u moet hebben. De stoel heeft een prachtige en stijlvolle uitstraling mede door de oogstrelend mooie gecapitonneerde rug van de stoel.

Mogelijkheden van de Luxe stoel Bram

Daarnaast biedt deze stoel u veel mogelijkheden! Zo kunt u kiezen uit 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen waaronder schitterende velours, skai of lederlook stoffen. Maar als u dacht dat de mogelijkheden daarmee ophielden heeft u het goed mis, u kunt namelijk nog veel meer opties wel/niet kiezen. Zo kan de stoel ook zonder gecapitonneerde rug of zonder armleuningen geleverd worden! Wij leveren de stoelen rechtstreeks uit de fabriek hierdoor, kunnen wij u deze mogelijkheden bieden en tevens snel leveren.

Details Luxe stoel Bram Style & Luxury

Dus bent u op zoek naar iets nieuws? Iets luxe en stijlvols? Dan kunt u stoppen met zoeken want deze schitterende eetkamerstoel is dan echt iets voor u. Door de vele kleur- en stofmogelijkheden kunt u de stoel praktisch aan laten sluiten op alle verschillende interieurstijlen die u wellicht al hanteert in uw huis. Wel zo gemakkelijk! Voor uw gemak hebben wij hieronder even de afmetingen en vanaf prijzen van de stoelen genoteerd.

Type stoel Prijs Afmetingen
Eetkamerstoel zonder leuningen € 319,- 97 x 45 x 66 cm
Eetkamerstoel met arm € 339,- 97 x 60 x 66 cm Arm hoogte: 65 cm
Eetkamerstoel gecapitonneerd € 329,- 97 x 45 x 66 cm
Eetkamerstoel gecapitonneerd met arm € 349,- 97 x 60 x 66 cm Arm hoogte: 65 cm

*dit zijn vanaf prijzen, de exacte prijs is afhankelijk van de gekozen stof) 

Eetkamerstoel Bram in combinatie met eetkamerbank Bram

U kunt de eetkamerstoel Bram perfect combineren met zijn collectiegenoot, namelijk de eetkamerbank Bram! Dit is een eetkamerbank exact gemaakt zoals de eetkamerstoel en dus perfect te combineren met de stoel Bram. Gaat u voor deze geweldige combinatie in uw huis? Kijk dan snel bij de eetkamerbanken!

Levertijd Luxe stoel Bram Style & Luxury

De gemiddelde levertijd van de Eetkamerstoel Bram is zo’n 6 tot 8 weken. Echter is het ook mogelijk om een spoedbestelling te doen. Tegen een nette meerprijs is het voor ons dan mogelijk om de stoelen al binnen 4 weken bij u thuis te krijgen. Mocht u nog vragen hebben omtrent de eetkamerstoel? Of wenst u een afspraak te maken? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op of neem contact per telefoon met ons op: 

Contacformulier Telefonisch contact WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.