Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Hoofdbord met knopen op maat

Hoofdbord met knopen

Hoofdbord met knopen op maat

Dit hoofdbord heeft knopen in plaats van een gecapitonneerd hoofd. We maken de hoofdborden helemaal zelf dus als u wel opzoek bent naar gecapitonneerd hoofdbord dan is dat uiteraard ook mogelijk. Ons gecapitonneerde hoofdbord kunt u hier bekijken.

Ook het hoofdbord met knopen maken wij volledig op maat in onze eigen fabriek, hierdoor heeft u de keuze uit 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. Bent u opzoek een een hoofdbord in een sfeervolle Linnen-katoen stof? Dan kunnen wij dat leveren.

Bent u echter opzoek naar iets exclusiefs? Dan hebben wij ook schitterende velours en skai stoffen die meteen zorgen voor een zeer stijlvolle uitstraling. Een hoofdbord in een dergelijke stof straalt een en al klasse uit!

Details Hoofdbord met knopen op maat

De hoogte en breedte zijn ook aan te passen buiten deze standaardmaten. Wel krijgt u dan een persoonlijke offerte van ons. Wij hebben verschillende standaardmaten voor het hoofdbord met knopen:

Maat HoofdbordPrijs hoofdbord
120 cm hoog x 120 cm breed€ 249,-
120 cm hoog x 140 cm breed€ 295,-
120 cm hoog x 160 cm breed€ 330,-
120 cm hoog x 180 cm breed€ 375,-
120 cm hoog x 200 cm breed€ 420,-
120 cm hoog x 220 cm breed€ 465,-
120 cm hoog x 240 cm breed€ 510,-

Mocht u een hoofdbord met knopen in een aangepaste maat willen hebben, kunnen wij deze voor u op maat maken. U kunt de aangepaste maten aan ons doorgeven zodat wij u een prijsopgave kunnen geven. Naast het bepalen van de maten kunt u ook zelf de soort stof en de kleur uitkiezen. U kunt uit ons assortiment kiezen met meer dan 900 stoffen. Dit kan in onze showroom. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te kunnen komen, of het erg ver is, kunnen wij u ook stofstalen toesturen.

Levertijd Hoofdbord met knopen op maat

De standaard levertijd van een hoofdbord met knopen is 6 tot 8 weken. Natuurlijk kunt u bij ons ook een spoedbestelling plaatsen. Voor €75,- op de gehele order kunnen wij ervoor zorgen dat u het hoofdbord al binnen 4 weken thuis heeft staan. Wij bezorgen door het gehele land en kunnen eventuele installatie van het hoofdbord ook voor u uitvoeren. Mocht u vragen hebben over het hoofdbord? Neem dan contact met ons op via onderstaande contact formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Of bel ons even op: 06-811 44 695

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp