Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Hoge bartafel op maat in vele kleuren!

Hoge bartafel op maat

Hoge bartafel op maat in vele kleuren!

Hoge bartafel op maat, waarom zou u voor een bartafel op maat moeten gaan. Op die manier weet u zeker dat de hoogte bijvoorbeeld perfect aansluit op de hoogte van de barstoelen. Daarnaast kunt u het blad bijvoorbeeld naadloos aan laten sluiten op het kookeiland dat u wellicht al heeft, het houd beide dan exact dezelfde hoogte.

Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit vele verschillende kleuren en afwerkingen, hierdoor sluit de tafel qua maten niet alleen aan op de ruimte maar kunt u dit ook qua kleurstelling helemaal aan laten sluiten op het interieur dat u (al) heeft. Het betreft hier een puur maatwerk product dat helemaal naar wens is aan te passen.

Nederlands product, hollandse kwaliteit

De Hoge bartafel op maat is een meubelstuk van Nederlandse bodem. Het meubelstuk word volledig in Nederland voor u vervaardigd, hierdoor bent u ook verzekerd van een goede kwaliteit en service indien nodig. De tafels zijn opgebouwd vanuit een eiken blad en worden geleverd met gepoedercoat onderstel. Zowel voor de poten als het blad kunt u natuurlijk kiezen uit verschillende stoffen.

Levertijd en bezichtigen

De standaard levertijd van de hoge bartafel bedraagt 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Heeft u de tafel eerder nodig? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Het schitterende ambachtelijke product kunt u uiteraard ook bij ons in de showroom bezichtigen in Huizen (NH). Het is wel altijd aan te raden om hiervoor even een afspraak te maken. Dit kan via het onderstaande contactformulier of via 035-7513098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp