Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeOverig meubilairLuxe lampen op maat

Luxe lampen op maat in vele kleuren

Wij maken alles met meubels en stofferingen gecombineerd op maat! De lampenkappen kunnen dan natuurlijk niet achterblijven. Zo kunt u bij ons kiezen uit allerlei verschillende staanders. Deze kunnen wij helemaal op maat voor u maken. Van een grote staander voor naast uw bankstel tot een kleine lamp voor op een bijzettafel. U kunt het helemaal zelf samenstellen en dat allemaal voor schappelijke prijzen. 

Wij maken ook de lampenkappen volledig op maat, wilt u een ronde lampenkap bekleden? Geen enkel probleem? Wilt u een driehoek, vierkant of andere vorm lampenkap hebben? Ook dat kan! Wij maken de lampenkappen helemaal op maat en vaak voor betrekkelijk riante prijzen. Natuurlijk zijn de prijzen ook afhankelijk van de door u gekozen stoffen en dergelijke. 

Details Luxe lampen op maat in vele kleuren

Het is natuurlijk wel ontzettend gaaf om de lampenkap bijvoorbeeld te laten stofferen in dezelfde kleur en stof als dat bijvoorbeeld uw eetkamerstoelen gestoffeerd zijn. Het oog dat u hiermee heeft voor detail zal niet onopgemerkt blijven. Sterker nog het zal eruit springen als een echter blikvanger befaamd! Zo kunt u de lampenkap helemaal zelf samenstellen als u wenst. Wilt u een mat-gouden binnenkant voor de lampenkap? Dat is mogelijk. Er zijn vele mogelijkheden en hierdoor kunt de lampen exact aan uw wensen laten voldoen!

Prijzen:
Zoals u zult begrijpen zijn de prijzen heel erg afhankelijk van de door u gekozen maten, modellen en stoffen/kleuren. Bent u benieuwd naar een indicatieve prijs of bent u benieuwd of wij uw persoonlijke wensen ook kunnen verwezenlijken? Neem dan contact met ons op. U kunt het onderstaande contactformulier invullen, ons een email toezenden of u kunt ons telefonisch bereiken via: 035-7513098

 

Levertijd Luxe lampen op maat in vele kleuren

 

Echter een lampenkap op maat zal zeker zo’n 4 tot 6 weken duren en in sommige gevallen kan dit zelfs iets uitlopen. Dit is allemaal afhankelijk van wat uw persoonlijke wensen zijn. Wilt u meer weten over onze lampenkappen op maat? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Of bel ons even op: 035 – 75 13 098

Contact opnemen Whatsapp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder

Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.