Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Moderne Loveseat op maat Bram

Moderne loveseat op maat Bram
Vanaf €525,-

Moderne loveseat op maat Bram

Bent u meer opzoek naar iets trendy’s iets strakkers? Dan is de Moderne Loveseat Bram precies wat u zoekt! Deze loveseat word volledig op maat vervaardigd in onze eigen fabriek! Dat hoorde u goed. Wij leveren onze producten direct uit de fabriek.

Hierdoor heeft u altijd een snelle levering, adequate service en natuurlijk een hele scherpe prijs. De mogelijkheden omtrent de Moderne Loveseat Bram zijn eindeloos. Wij maken de loveseat volledig op maat. Alle afmetingen hierbinnen zijn dus mogelijk.

Maar als u dacht dat de mogelijkheden daarbij meteen eindigden dan heeft u het goed mis. De loveseat kan namelijk in 900 kleuren en 150 verschillende stoffen gestoffeerd worden. Van Exclusieve velours, luxe skai stoffen tot lederlook noem het allemaal maar op of wij kunnen het om uw nieuwe loveseat heen stofferen.

Details Moderne loveseat op maat Bram

Daarnaast heeft u ook nog eens de keuze uit verschillende poten onder de Loveseat van strakke chrome poten tot normale zwarte poten. Verder heeft u de keuze uit 5 verschillende zitvullingen en kunt u kiezen voor wel/geen knopen in het rugkussen.

Dus waarom zou u nog naar een woonboulevard gaan en iets uitzoeken dat ongeveer lijkt op/in de buurt komt van wat u zoekt als u bij ons gewoon uw eigen loveseat kunt samenstellen en exact krijgt waar u van droomt! U droomt het en wij bouwen het voor u! Simpeler dan dat kunnen wij het niet maken.

Levertijd Moderne loveseat op maat Bram

De standaard levertijd van de Loveseat Bram is 6 tot 8 weken. Echter is het bij dit product mogelijk om een spoedbestelling te plaatsen. Voor €75,- op de gehele order kunt u uw spullen in dat geval binnen 4 weken thuis hebben, dat is natuurlijk mega snel voor een maatwerk product.

Dus wees er snel bij en voor u het weet staat deze prachtige loveseat bij u thuis in de woning te schitteren. Heeft u vragen omtrent het een of ander? Neem dan vooral contact met ons op via het onderstaande contact formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen of bel ons even: 035 – 75 13 098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
green-btn
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp