Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Meubelstoffen Outlet

Meubelstoffen Outlet

Meubelstoffen outlet bij Bankstyle.De meubelstoffen outlet is slechts perodiek. Onze meubelstoffen outlet bestaat uit stoffen met geen stoftoeslag bij aanschaf van één van onze bankstellen.

De meubelstoffen zonder stoftoeslag zijn zowel online als bij ons in de showroom te bezichtigen. Onze showroom is gevestigd in een kantoor pand in het gooische dropje Huizen. Huizen ligt in Noord-Holland, nabij Hilversum.

Een bezoek aan onze showroom wordt altijd vooraf afgesproken, zodat wij u de benodigde tijd kunnen geven tot het kiezen van een eetkamerstoel, bankstel, hoofdbord en de stof.

Op deze stof geldt een toeslag van 20% op de prijs van het bankstel.
Niet alleen de bankstellen uit ons assortiment kunnen gestoffeerd worden in 1 van de 150 stoffen.
Ook wanneer uw bankstel of zitmeubel toe is aan herstoffering, kunt u via onderstaande link een prijsopgave aanvragen.

De stof Nabuko heeft een fraaie look ten opzichte van onze andere meubelstoffen. De foto’s van de meubelstof Nabuko kunt u hieronder terug vinden.

Nabuko is een stof  dat al door veel van onze klanten is gekozen. Hiervan hebben wij een feedback gekregen en tot heden zijn er geen slechte feedbacks ontvangen. De stof is voorzien van een kwaliteit dat erg hoog ligt. Wij bieden ten slotte alleen maar stoffen van hoogwaardig kwaliteit aan.

wilt u meer te weten komen over deze stof, of wilt u een gratis stofstaal ontvangen. Neem dan contact met ons op.

Ik wil mijn bankstel herstofferen.

Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp