Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Meubelstof PU old Club

Landelijke leder stof PU old Club

Landelijke leder meubelstof PU old club heeft een erg strakke look. Dit is echter geen echt leer maar leder look. De leder look heeft zeker voordelen: Er komen minder snel strepen in de stof, de prijs van de leder look is goedkoper dan echt leer.
Deze prachtige stof is zowel bestemd voor eetkamerstoelen als bankstellen.

Op deze stof geldt een toeslag van 15% op de prijs van het bankstel. 
Niet alleen de bankstellen uit ons assortiment kunnen gestoffeerd worden in 1 van de 150 stoffen.
Ook wanneer uw bankstel of zitmeubel toe is aan herstoffering, kunt u via onderstaande link een prijsopgave aanvragen.

Ik wil mijn bankstel herstofferen.

Zoals hier boven is aangegeven heeft deze leder look stof een toeslag van 15%. Deze toeslag is de stof zeker waard. De verhouding van de kwaliteit en de prijs is zeer scherp.  Deze prachtig landelijke leder look stof gaat jaren lang mee, en blijft net zo mooi. De landelijke leder stof is verkrijgbaar voor al onze bankstellen uit ons assortiment. Deze prachtige stof is ook verkrijgbaar voor één van onze landelijke eetkamerstoelen.
Naast onze lederlook stoffen hebben wij ook fijne en groffen stoffen. Al onze stoffen zijn te bezichtigen bij ons in de showroom te Huizen. Heeft u geen tijd om de stoffen te bekijken in Huizen? Vraag dan hier uw gratis stofstaal aanvraag aan. Bij een gratis stofstalen aanvraag krijgt u een klein stukje stof toegestuurd. Het stukje stof kunt u binnen 48 uur thuis verwachten. Mocht de stofstaal u niet bevallen dan kunt u uiteraard een andere stof of kleur aanvragen.

Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp