Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Meubelstof Monet

Meubelstof Monet

Linnen meubelstoffen Monet voor uw prachtig zitmeubel. Deze prachtige linnen meubelstoffen zijn mooi te combineren met landelijke bankstellen, de bankstellen van nu !

Wij bieden u een ruim assortiment landelijke bankstellen aan. Naast onze landelijke bankstellen verkopen wij ook desgin, lifestyle en luxe bankstellen.

U heeft keuze uit meer dan 100 verschillende stoffen en meer dan 900 verschillende kleuren. Éen van onze prachte stoffen is de linnen meubelstof: Monet. Deze prachtig meubelstof fleurt het bankstel helemaal op, en zal een echte blikken vanger zijn in uw woonruimte.

hieronder vindt u een foto galerij van de linnen meubelstoffen Monet:

Martindale: 61.000
Pilling: /
Kleurvastheid: /
Samenstelling: 55% PE, 45% Linnen
Stofstoeslag: 15%

Hierboven genoemde informatie verteld hoe goed de stof is. En niet op één front maar op alle fronten: Kleur en sterkte. Dit is een ideale combi om deze prachtige stof aan te schaffen.
Uiteraard is het mogelijk om de stoffen thuis gestuurd te krijgen.

Het is ook mogelijk om de stoffen bij ons in de showroom te bekijken. Wilt u een afspraak maken om een bezoek te brengen aan onze showroom,neem dan contact met ons op.

Ik wil mijn bankstel herstofferen.

Ik wil stofstalen aanvragen. 

Ik wil een offerte aanvragen.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp