Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Meubels op maat Amsterdam

Meubels op maat Amsterdam

Woont u in de buurt van Amsterdam? En bent u opzoek naar nieuw meubilair en wilt u niet het ‘standaard’ IKEA meubilair in huis? Snappen wij! We leveren meubels op maat Amsterdam

Bij ons kunt u nu banken, tafels, bedden, stoelen, vloerkleden en zelfs gordijnen bestellen. Bij ons kunt u alles volledig naar eigen smaak laten aanpassen. Zo kunt u de maat van de bank of stoel veranderen. Dus u bepaalt zelf welke diepte of hoogte de stoel heeft, met arm leuningen of zonder. Het kan allemaal! Wij leveren diverse meubels op maat in Amsterdam

Meubels op maat Amsterdam

Wij hebben een mooi breed assortiment, wij bieden ruim 900 kleuren en ruim 300 soorten stoffen aan. Wij laten alles hier in nederland fabriceren. Dat is uniek! Tegenwoordig hoor je heel veel dat meubilair in het oosten van Europa word gemaakt. Dat zijn landen met lagere lonen waardoor bedrijven snel nijgen daar naartoe te gaan. Bij ons niet, bij ons draait het om kwaliteit. Onze artikelen gaan met op den duur een beetje onderhoud lang mee, zeker 15 jaar heeft u plezier van de opmaat gemaakte bank.

 

Meubels op maat Amsterdam

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u eigenlijk de artikelen in het echt beschouwen en niet van achter uw laptop of tablet? Dat snappen we.
Wij bieden de mogelijkheid om langs te komen in onze showroom. Daar kunt u onder het genot van een kop koffie of thee even rustig de stoffen ed. beoordelen en eventueel testen.
onze showroom bevindt zich in Huizen N-H. Map-it

Bezichtigingen gaan alleen op afspraak

u kunt natuurlijk ook altijd even bellen of mailen en dan hopen wij zo spoedig mogelijk te reageren en de eventuele vragen te beantwoorden.

E-mail: [email protected]
Tel: 035-751 30 98
Mob: 06-811 44 695

Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp