Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Luxe meubelstoffen

Luxe meubelstoffen

Luxe meubelstoffen kunt u zowel online als bij ons in de showroom bezichtigen. De luxe meubelstoffen variëren van grof tot fijn. Ook heeft u bij ons de keuze uit een stof met een robuuste look, een fijne look of een stoere look.

De meubelstoffen zijn bij ons online te bezichtigen  Vind u het lastig om een keuze te maken van een foto?dan begrijpen wij dat. Daarom bieden wij u ook de mogelijkheid om een gratis stofstaaltje thuis gestuurd te krijgen. Uiteraard is het ook mogelijk om de luxe meubelstoffen bij ons in de showroom te bezichtigen. De luxe meubelstoffen zijn te bezichtigen op een groter vlak bij ons in de showroom.

Wilt u een overzicht zien van al onze meubelstoffen? Klik dan hier!

Luxe meubelstoffen

Niet alleen de bankstellen uit ons assortiment kunnen gestoffeerd worden in 1 van de 150 stoffen. Ook wanneer uw bankstel of zitmeubel toe is aan herstoffering, kunt u via onderstaande link een prijsopgave aanvragen.

Dit prachtige meubelstof is te gebruiken voor allerlei projecten, zoals: Herstoffering,Stoffering van één van onze bankstellen, hoofdborden en eetkamerstoelen uit ons assortiment. Wanneer u zelf een project wilt starten en u vraagt de gewenste stof bij ons aan dan dienen wij de gewenste maten te ontvangen.

Ik wil mijn bankstel herstofferen.

IK wil een gratis stofstaal ontvangen.

Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp