Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Lifestyle bankstellen

Bankstel Barbara taupe kleur bankstyle

Hier vindt u alle Lifestyle bankstellen van Bankstyle.nl. Hieronder ziet u welk plaatje welk bankstel is. U kunt op de links hieronder klikken om meer informatie te krijgen uw gekozen bankstel

Barbara met 2 vaste kussens:

Dit bankstel in landelijke stijl, is mooi in haar eenvoud. Met haar strakke lijnen, hoge rug en brede armleuningen valt Bankstel Barbara onder de landelijke meubelen. Wij leveren dit landelijke bankstel in diverse stoffen en u kunt kiezen uit maar liefst 400 kleuren. Bovendien heeft dit bankstel een losse hoes. Dus bent u de kleur beu? Verwissel de losse hoes en u heeft een nieuwe bank. Wilt u meer informatie over dit bankstel? Klik dan hier.

Barbara met 4 losse kussens

U zoekt een landelijk bankstel met een hoge rug, brede armleuningen en een eenvoudige maar klassieke uitstraling? Dan past Bankstel Barbara goed in uw interieur. Wij leveren dit landelijke bankstel met 2 rugkussens of zoals op deze afbeelding met 3 of 4 losse rugkussens. Bovendien heeft dit bankstel een losse hoes en is leverbaar in 400 kleuren. Naast de kleur en de 3 of 4 rugkussens, kiest u ook het materiaal en de vulling zelf, want het bankstel moet vooral lekker zitten! Wilt u meer informatie over dit bankstel? Klik dan hier.

Great Britain

U wilt een kubus bankstel met verfijnde uitstraling, passend in uw interieur? Kies voor het strakke design van kubus bankstel Great Brittain. U bepaalt zelf de afmetingen van de bank. U bepaalt niet alleen de zithoogte, zitdiepte en bankbreedte maar zelfs ook de hoogte en de breedte van de armleuningen. Met dit kubus bankstel kunt u dus alle kanten op en bent u enorm flexibel! U bepaalt helemaal tot in de details dus zelf wat comfortabel zit. Bovendien geven wij u de mogelijkheid om ook zelf de kleur, de vulling en het materiaal te kiezen! Wilt u meer informatie over dit bankstel? Klik dan hier.

Ingeborg met 4 losse kussens

Een bankstel van Rivièra Maison straalt comfort, stijl en rust uit. Bankstel Ingeborg wordt veel verkocht, omdat dit meubel oogt als een Rivièra Maison meubel. Rivièra Maison is een exclusief en toonaangevend merk in Nederland, Europa en zelfs daarbuiten. Zij ademt luxe  en harmonie en zij past perfect in een landelijk ingericht interieur! Wilt u meer informatie over dit bankstel? Klik dan hier.

Kingsize

Een bankstel met een robuuste, stevige en sterke uitstraling.Wij leveren haar in diverse stoffen en u kunt kiezen uit maar liefst 400 kleuren. Bovendien heeft deze bank een losse hoes. Naast de kleur, de losse hoes en het materiaal kiest u ook de vulling zelf, want vergeet niet dat deze vooral lekker moet zitten! Wilt u meer informatie over dit bankstel? Klik dan hier.

Marylin met knopen

Dit landelijke bankstel heeft een unieke uitstraling door haar knopen.  Wij leveren dit bankstel in diverse stoffen en u kunt kiezen uit maar liefst 400 kleuren. Deze bank is standaard voorzien van vaste stoffering, het is ook mogelijk het bankstel te bestellen met een losse hoes. Naast de kleur, de losse hoes/vaste stoffering en het materiaal kiest u ook de vulling zelf, want vergeet niet dat het bankstel vooral lekker moet zitten! Wilt u meer informatie over dit bankstel?

 

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp