Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Horecabanken maatwerk

Horecabanken maatwerk

Horecabanken maatwerk alle afmetingen zijn mogelijk

Wij maken horecabanken volledig op maat zowel voor horeca zaken zelf als voor particulieren thuis. De trend van het gebruiken van eetkamerbanken word steeds groter. Het is een leuke en speelse manier om uw eet/woonkamer eens te voorzien van een nieuwe impuls met een compleet andere uitstraling. Wij maken de Horecabanken in Nederland! Hierdoor kunnen wij u vele mogelijkheden bieden omtrent dit meubelstuk.

Zo kunnen wij onze horecabanken leveren in een sfeervolle warme lederlook maar tevens ook in luxueuze skai of veloursstof. Het is maar net wat uw smaak is en welke kleuren en stoffen u al hanteert in de ruimte waar de eetkamerbank geplaatst moet worden. Echter hebben wij 900 verschillende kleuren in ons assortiment hierdoor weet u zeker dat u altijd de gewenste kleur/stof kunt vinden bij ons. Benieuwd naar al onze kleuren en stoffen? Maak dan eens een afspraak bij ons in de showroom om de stoffen te bekijken en de mogelijkheden door te spreken. Tevens kunnen wij u ook enkele stofstalen doen toekomen.

Details Horecabanken maatwerk alle afmetingen zijn mogelijk

Hierboven vind u enkele voorbeelden van eetkamerbanken die wij in het verleden hebben mogen creëren voor onze klanten. Heeft u nou ergens iets heel moois gezien en wilt u dat ook laten fabriceren? Neem dan vooral even contact met ons op. Er zijn vaak een hele hoop dingen mogelijk!

Zo kunt u bij ons uw one of a kind eetkamerbank laten fabriceren. Exact naar uw eigen wensen en smaak. Om er achter te komen of iets mogelijk is of niet raden wij u aan om een email met een foto toe te zenden zodat wij kunnen zien wat u voor ogen heeft en wat daarbinnen de mogelijkheden zouden kunnen zijn.

Levertijd Horecabanken maatwerk alle afmetingen zijn mogelijk

De levertijd van dit soort producten is lastig aangezien elk maatwerk product specifieke eisen met zich meedraagt die ervoor kunnen zorgen dat het productieproces vertraagd of versnel word! Een gemiddelde levertijd is bij onze firma 6 tot 8 weken echter is dit dus even onder voorbehoud afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Voor het maken van een afspraak, het stellen van vragen etc. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. of neem even telefonisch contact met ons op via: 035 – 751 3098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp