Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Herstofferen bank

Herstofferen bank

Herstofferen van uw bank? Bij Bankstyle gaat dit op een zeer professionele wijze. Wij herstofferen alle type bankstellen al vele jaren en hebben zeer tevreden klanten. Het beste kunt u ons helpen door foto’s te sturen en de afmetingen door te geven. Zo kunnen wij in overleg met de fabrikant een perfecte nieuwe hoes voor uw bankstel laten maken.

Herstofferen bank mogelijkheden?

Er zijn verschillende mogelijkheden omtreffende de stof. In de showroom zijn er stofboeken aanwezig waaruit u kunt kiezen. Hiervoor hanteren wij verschillende prijzen, welke zijn verbonden aan toeslagen. In ruime zin betekent een hogere toeslag ook een betere stof. U kunt ook stofstalen laten knippen zodat u deze kunt meenemen om thuis nogmaals te bekijken. Is Bankstyle voor u erg ver weg? Dan kunnen wij de stofstalen ook per post versturen. Mocht u namelijk alleen online de verschillende stofstalen bekijken, dan krijgt u een vertekend beeld. Ze zien er dan iets anders uit qua kleur door de scanner.

Herstofferen bank levertijd

De levertijd voor de herstoffering bedraagt ongeveer 4 tot 6 weken. Dit is afhankelijk van de stoffenvoorraad en het proces hierbij. U kunt informatie bij ons opvragen om op de hoogte te blijven. Klik hier om een herstoffering aan te vragen, of vul her formulier hieronder in.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp