Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Gecapitonneerde bankstellen

Prachtig bankstel Bankstyle

Binnen ons assortiment kunnen alle bankstellen met knopen. Op deze pagina laten wij verschillende voorbeelden zien van onze gecapitonneerde bankstellen.

Bankstel Marylin gecapitonneerd vanaf 695 euro

Dit is het bankstel in plaatje 3 en 6. Dit landelijke bankstel heeft een unieke uitstraling door haar knopen.  Wij leveren dit bankstel in diverse stoffen en u kunt kiezen uit maar liefst 800 stoffen en kleuren. Deze bank is standaard voorzien van vaste stoffering, het is ook mogelijk het bankstel te bestellen met een losse hoes. Naast de kleur, de losse hoes/vaste stoffering en het materiaal kiest u ook de vulling zelf, want vergeet niet dat het bankstel vooral lekker moet zitten!

Bankstel Barbara gecapitonneerd vanaf 610 euro

Dit is het bankstel in plaatje 1 en plaatje 4. U zoekt een landelijk bankstel met een hoge rug, brede armleuningen en een eenvoudige maar klassieke uitstraling? Dan past Bankstel Barbara goed in uw interieur. Wij leveren dit landelijke bankstel met 2 rugkussens of zoals op deze afbeelding met 3 of 4 losse rugkussens. Bovendien heeft dit bankstel een losse hoes en is leverbaar in 400 kleuren. Naast de kleur en de 3 of 4 rugkussens, kiest u ook het materiaal en de vulling zelf, want het bankstel moet vooral lekker zitten!

Bankstel Great Britain gecapitonneerd vanaf 755 euro

Dit is het bankstel in plaatje 2. Dit bankstel kost standaard 695 euro, maar hier komt een toeslag bij voor het capitonneren van 60 euro.Het is een bankstel met een robuuste, stevige en sterke uitstraling.Wij leveren haar in diverse stoffen en u kunt kiezen uit maar liefst 800 kleuren. Bovendien heeft deze bank een losse hoes. Naast de kleur, de losse hoes en het materiaal kiest u ook de vulling zelf, want vergeet niet dat deze vooral lekker moet zitten!

Eettafelbank gecapitonneerd vanaf 650 euro

Dit is het bankstel in plaatje 5. Deze bank kan volledig op maat gemaakt worden, u bepaalt de maten. Wij leveren haar in diverse stoffen en u kunt kiezen uit maar liefst 800 kleuren. Naast de kleur, de losse hoes en het materiaal kiest u ook de vulling zelf.

 

 

Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp