Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Ronde velours fauteuil op maat Boaz

Ronde velours Fauteuil op maat Boaz

Ronde velours fauteuil op maat Boaz

Bankstyle heeft nu voor u het neusje van de zalm. Een Ronde velours fauteuil op maat genaamd Boaz. Deze fauteuil heeft een schitterende luxueuze uitstraling. Een echte blikvanger voor in uw woning!

De fauteuil word op Nederlandse bodem geproduceerd en hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit, een goede service en uiteraard een snelle levering. Daarnaast is de fauteuil door het unieke ontwerp niet iets wat u dagelijks tegen zult komen.

Details Ronde velours fauteuil op maat Boaz

Wij zouden Bankstyle niet zijn als de fauteuil niet op maat te maken valt. U kunt bij ons kiezen uit verschillende maten om de fauteuil naadloos aan te laten sluiten op uw interieur.

Daarnaast heeft u bij ons de keuze uit meer dan 1.000 verschillende kleuren en stoffen. U kunt kiezen voor velours stoffen. Echter hebben wij ook schitterende lederlook, linnen-katoen en Polyester stoffen. U kunt bij ons dus altijd uw gewenste kleuren en stoffen vinden.

De prijzen van de fauteuil zijn natuurlijk afhankelijk van de gekozen maten en stoffen.
Op basis van standaard velours stof categorie komt de fauteuil uit op de volgende bedragen:
– 80 cm diameter € 695,-
– 100 cm diameter € 795,-
– 120 cm diameter € 895,-

Levertijd Ronde velours fauteuil op maat Boaz

De levertijd van de ronde velours fauteuil is normaliter 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Uiteraard kunt u bij ons in de showroom de fauteuil en de bijhorende stoffen komen bekijken. Het is altijd handig om hiervoor even een afspraak te maken. U kunt gemakkelijk een afspraak maken via het onderstaande formulier of ons even bellen op: 035-7513098 ook voor andere vragen kunt u uiteraard bij ons terecht.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp