Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Showmodellen banken

Showmodellen banken bekijken?

Bij Bankstyle staat service naar de klant voorop. Wij adviseren bij uw wooninrichting en verschaffen u de juiste informatie. In onze showroom bent u van harte welkom, zodat wij u prijzen, informatie en advies kunnen geven. U bent van harte welkom bij ons in de showroom.

Showmodellen banken in  onze showroom:

De showmodellen zijn bij ons in de showroom te bezichtigen en proefzitten. In onze showroom kunt u verschillende banken in de Style & Luxery en de landelijke stijl komen bekijken. Naast onze meubels vindt u de meubelstoffen. U kunt circa 150 verschillende stoffen bekijken en voelen. Door ons brede aanbod aan stoffen en kleuren, kunnen wij er voor zorgen dat de juiste stof en kleur er voor u tussen zit.

Kortom: wilt u voorbeelden zien van onze banken? Wilt u de mogelijkheden omtrent afwerking van uw bank bekijken? Of wilt u een keuze maken uit alle verschillende stoffen en de daarbij behorende kleuren bekijken, dan kunt u telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 035 – 75 13 098 of u kunt een mail sturen naar [email protected]

Showmodellen banken bekijken op:

Adres:
Bankstyle.nl
Havenstraat 46
1271 AG Huizen

Contactgegevens:
T: 035 – 75 13 098
M: 06- 811 44 695
E: [email protected]

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp