Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bedrijfsfilmpje Bankstyle

Bedrijfsfilmpje Bankstyle va RTL

Bedrijfsfilmpje Bankstyle

Wij zijn niet allemaal een vervend lezer. Gelukkig hebben wij ook daar een oplossing voor bedacht! U vindt hieronder een filmpje dat is gemaakt door RTL 4, voor het programma Lifestyle & Experience. Hierin wordt het concept dat wij hanteren bij Bankstyle.nl kort maar krachtig toegelicht.

U wordt in enkele minuten een stuk wijzer over ons werkwijze, mogelijkheden en onze showroom. Om dus een goed beeld te krijgen van wat wij doen is het raadzaam om het onderstaande filmpje eens te bekijken. Wij hopen dat het een en ander voor u duidelijk word en dat u met plezier naar het filmpje heeft gekeken!

Mocht u vragen hebben die niet duidelijk in het filmpje beantwoord worden, dan zouden wij u vriendelijk willen verzoeken contact met ons op te nemen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om ons telefonisch te bereiken. Dat kan op: 035 751 3098  

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.

Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp