Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bankstyle CBW erkend

Bankstyle CBW erkent

Bankstyle is door het CBW erkend, de algemene meubelbranche organisatie

Bankstyle is een CBW erkende organisatie. Dit heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u als eindgebruiker meer zekerheid. Organisaties die CBW erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de eindgebruiker extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn bij het verstrekken van uw opdracht, ten aanzien van (aan)betaling, levertijd, levering, garantie enzovoort.

Bankstyle is door het CBW erkend, de algemene meubelbranche organisatie

Zo bent u verzekerd van een goede service en garantie bij Bankstyle. Bankstyle bied garantie volgens de gestelde voorwaarden van het CBW. Hierdoor heeft u de zekerheid dat er bij de garantie altijd gehandeld word naar de door CBW opgestelde voorwaarden.

Bankstyle is door het CBW erkend, de algemene meubelbranche organisatie

Ook met zaken zoals de aanbetaling en dergelijke bent u zeker van een goede afhandeling. Mocht er bijv. iets bij ons iets als een falliesement plaatsvinden dan bent u altijd verzekerd van uw aanbetaling. U krijgt deze namelijk van het CBW terug en deze kunt u weer bij een andere meubelzaak (Aangesloten bij het CBW) uitgeven. Zo hoeft u zich nooit druk te maken over dit soort zaken.

Dus wees verstandig en doe alleen zaken met CBW erkende meubelzaken zodat altijd verzekerd bent van een correcte afhandeling van zaken. Zoals u daar bij Bankstyle ook met zekerheid van uit kunt gaan.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp