Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeContactWoonkamer 3D tekening

Woonkamer 3D tekening

Woonkamer inrichten 3D tekening op maat

We kennen het allemaal, u zoekt meubels uit voor uw woning en dan blijft u in spanning over het eindresultaat tot de meubelstukken geleverd zijn. Nu niet meer! Met het “woonkamer inrichten 3D tekening” programma van Bankstyle kunnen wij alle meubelstukken voor u in de woning tekenen. Op schaal en zelfs met de gewenste kleuren van bijv. de bank in combinatie met uw gekozen vloer etc.

Onze ervaren medewerker kan het volledige plan van uw woning dat tot voorheen nog een uw hoofd zat concreet maken met het 3D teken programma. Op deze manier kunt u een veel beter beeld vormen van de verhoudingen van de meubelstukken ten opzichte van de ruimte.

Woonkamer inrichten 3D tekening

Dus bent u benieuwd hoe uw gekozen meubelstukken zich gaan verhouden ten opzichte van de ruimte waarin u deze wenst te plaatsen? Dan maken wij met alle plezier graag een tekening voor u waarin u dit overzichtelijk kunt terugvinden.

Indien u ons een plattegrond kunt aanleveren met de bijhorende maten van de ruimte dan kunnen wij exact op schaal uw bankstel, stoelen en nog veel meer intekenen in ons 3D teken programma.

Afspraak maken bij ons in de showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze maatwerk meubelstukken? En zou u wel eens willen zien hoe uw woning eruit zou kunnen komen te zien met onze schitterende maatwerk meubelstukken? Dan helpen wij u daarbij uiteraard graag.

U bent van harte welkom bij ons in de showroom in Huizen (NH) om deze mogelijkheden door te spreken. U kunt gemakkelijk een afspraak maken om een bezoek te brengen aan onze showroom

Afspraak maken Telefonisch contact WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.