Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Luxe bankstel landelijke stijl

Luxe bankstel landelijke stijl

Een luxe bankstel in een landelijke stijl, vindt u bij Bankstyle.nl. Hieronder vindt u de galerij van het luxe bankstel in de landelijke stijl. De foto’s zijn door ons of door onze klanten gemaakt. Dit prachtige bankstel is geheel op maat te vervaardigen.

Dit betekend dat u naast onze standaard maten (1,2, 3 en 4-zits) geheel uw eigenmaat kunt bepalen. U kunt bij ons in de showroom te Huizen de mogelijkheden met ons bespreken. Uiteraard kunt u van u favoriete bankstel een hoekbank of een lounge bank maken.

Het maatwerk concept is niet een concept dat u dagelijks tegen komt. Dit concept is erg speciaal, omdat wij één van de weinige zijn die een maatwerk project aan gaan ! Naast ons maatwerk project heeft u een ruime stofkeuze mogelijkheid. U heeft keuze uit meer dan 900 verschillende kleuren.

Dit Luxe bankstel zal een eye-catcher in uw woonruimte zijn. Naast de prachtige look van dit luxe bankstel, kunt u er zelf voor zorgen dat het bankstel erg comfortabel zit. U heeft bij ons keuze uit maar liefst vijf verschillende zit vullingen.

De luxe bankstel landelijke stijl is een erg speciale bank. Meestal vind u een van de stijlen, maar dit bankstel heeft beide stijlen: Luxe en landelijk. Een prachtige combinatie.

Luxe bankstel landelijke stijl is te bezichtigen bij ons in de showroom. Onze showroom is dagelijks van maandag t/m zaterdag geopend. Wij zijn eventueel ook in de avonduren geopend. Wanneer u liever een afspraak met ons maakt voor in de avonduren, neem dan contact met ons op.

Naast ons concept bankstellen op maat, leveren wij ook hoofdborden op maat. Voor bij passende eetkamerstoelen bent u bij ons op het juiste adres. Wij verkopen verschillende stijlen eetkamerstoelen. Voor salontafels bezoekt u onze andere site: www.tafelsenkasten.nl.

 

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp