Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bankstel Den Haag

Landelijke bank met biesjes en erg comfortabel met losse kussens
Een landelijke bank met een Riviera Maison look.

Bankstel Den Haag

Bent u opzoek naar een bankstel in Den Haag? Voor een ruim aanbod aan bankstellen met verschillende stijlen bent u bij ons aan het juiste adres, hoge kwaliteit snelle service en lage kosten wat wilt u nog meer?

Voor uw bank doet u toch net eventjes iets meer,  want u bank is nou eenmaal een prominent aandeel van uw kamer en wilt u net dat ene biesje in uw eigenkleur en treft u het nou net dat mogelijk is bij ons, u kunt u ware droombank bij ons laten vervaardigen in uw eigen afmeting kleur en stof in geheel eigen stijl, echter hebben wij ook standaard maten en kleuren, bij ons is alles mogelijk.

service

Heeft u interesse in een bankstel in Den Haag van www.bankstyle.nl of wilt u meer informatie over onze service dan kunt u gerust een kijkje nemen op onze website. Door onze directe verbinding met onze fabrikant kunnen wij u garanderen van een hoge kwaliteit en een snelle service.

Heeft u nog vragen of zou u van de gelegenheid gebruik willen maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom te Huizen (NH) dan adviseren wij u contact met ons op te nemen. Echter is het ook mogelijk om geheel vrijblijvend bij ons een stofstaal  aan te vragen, dat is mogelijk via onze website https://bankstyle.nl/stofstalen-aanvragen/. Verder kunt u voor vragen terecht via onze e-mail adres:[email protected] , uiteraard zijn wij ook telefonische bereikbaar onder 035 – 7513098 en 06 – 81 144 695.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp