Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Landelijke design bankstellen

Landelijke design bankstellen

Landelijke design bankstellen vind u hier onder in de foto galerij. De foto’s zijn door ons en de klanten zelf gemaakt. Zoals u op de foto’s kunt zien hebben de bankstellen een echt landelijke uitstraling.
Door haar strakke look behoort het bankstel Acapulco tot de landelijke design bankstellen. Dit prachtige bankstel is op maat te vervaardigen. Dit betekend dat u naast onze standaard 1, 2, 3 en 4 zits de mogelijkheid heeft om uw eigen buiten, binnen, hoogte en diepte maten kunt bepalen.

Voor dit bankstel zijn meer dan 800 verschillende kleuren te bestellen.U heeft ook een ruime stofkeuze mogelijkheid. De stoffen variëren van rustige look tot een groffe look. Ook verschillen de stoffen van zachtheid, zoals een linnen katoen stof. Dit zijn erg fijne stoffen en zijn prachtig voor om uw bankstel.

Naast ons maatwerk concept, heeft u ook de mogelijkheid om uw lievelingszitting te kiezen. U heeft keuze uit maar liefst 5 verschillende zit vullingen. De zit vullingen variëren van zacht tot hard.

Door ons brede aanbod van banken en de mogelijke opties er om heen, kunnen wij u garanderen dat u een droombankstel binnen de kortste keren thuis heeft staan.

De bankstellen van Bankstyle zijn te bezichtigen bij ons in de showroom te Huizen (NH). U kunt van maandag t/m zaterdag de bankstellen bezichtigen. Heeft u geen tijd om overdag langs te komen? Geen probleem, u kunt u ook dagelijks in de avond uren een afspraak met ons maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp