Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Banken Almere

Banken Almere

Bent u opzoek naar een nieuwe bank en woont u in de omgeving van Almere maar wilt u een unieke bank speciaal voor u op maat gemaakt hebben? Met keuze uit ruim 900 soorten kleuren en 300 soorten stoffen. Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij leveren op maat gemaakte banken in Almere.

Banken Almere

Wij bij Bankstyle hebben goede contacten met de fabriek hier in Nederland waardoor de kwaliteit-prijs verhouding hartstikke goed is! Bent u opzoek naar een bak waar u lekker in weg kan zakken of een waar u goede gesprekken kan voeren met de familie op uw verjaardag? Bij Bankstyle kunt u alles zelf beslissen, de soort stof tot de pootjes van de bank. Wilt u een diepe bank of juist een wat minder diepe bank? Wij passen de bank volledig aan naar uw wens. 

Banken Almere

Wij leveren in Almere. wij hebben ook een showroom in Huizen N-H. U kunt langs komen als u wilt om even de bank in het daglicht te zien en te kijken of de kleur u wel bevalt of om gewoon even te voelen hoe de bank zit en of u het in uw huis ziet staan.

Bezichtigingen gaan alleen op afspraak

U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen of mailen, wij streven er naar om binnen 48 uur een reactie te hebben kunnen gegeven op de vraag of ed. die u ons wilt stellen.

E-mail: [email protected]
Tel: 035-751 30 98
Mob: 06-811 44 695

Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp