Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Moderne bank Acapulco

Moderne bank Acapulco

Een moderne bank vindt u bij Bankstyle. Een moderne bank met een landelijke uitstraling is de ideale bank voor een landelijke en moderne inrichting. Deze moderne bank heeft een strak design. Dit bankstel is met haar strakke en moderne uitstraling een prima basis voor uw landelijke interieur.

Wij leveren deze bank in diverse stoffen en u kunt kiezen uit maar liefst 400 kleuren. Bovendien heeft deze bank een losse hoes. Naast de kleur, de losse hoes en het materiaal kiest u ook de vulling zelf, want vergeet niet dat uw bank vooral lekker moet zitten!

Moderne bank Acapulco: kleur, stoffering en vulling

Dit landelijke bankstel met losse hoes, maken wij graag voor u op maat. Want uw bank moet natuurlijk passen in uw landelijke interieur, zowel qua afmeting als qua kleur. Uiteraard kunt u uw toekomstige bank vrijblijvend komen bekijken en komen testen. Geen tijd? Of te ver?

Wij sturen u graag een staaltje stof toe. U kunt dan zien of de kleur bij uw landelijke interieur past én u kunt het materiaal testen, voelen en vergelijken. Dát noemen wij nou service!

Moderne bank Acapulco: breedte, hoogte en diepte

Uw bankstel kan op maat worden vervaardigd en dat geldt zeker ook voor de afmetingen. U bepaalt dus zelf de breedte, hoogte en diepte. Bankstyle.nl maakt uw meubel tot 1 cm nauwkeurig op maat. Geef ons uw wensen door en wij maken een prijsopgave voor u.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp