Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatLuxe bankenIndustriële vintage bank op maat

Industriële vintage bank op maat

Industriële vintage bank op maat

Industriële vintage bank op maat

De industriële stijl is momenteel zeer in trek, deze schitterende industriële vintage bank past perfect binnen de industriële stijl en is uiteraard volledig op maat te vervaardigen. De bank heeft een tijdloze uitstraling en hierdoor kunt u er jarenlang plezier aan beleven. Dat is overigens ook meden vanwege de kwaliteit van het bankstel. De bank word in Nederland geproduceerd en hierdoor bent u verzekerd van een goede kwaliteit, service, garanties en natuurlijk een snelle levertijd.

Naast de goede kwaliteit en schitterende uitstraling van de bank is deze ook nog eens zeer comfortabel. Mede door het maatwerk concept kunt u de bank exact laten maken met de voor u perfecte zitting. Zo kunt u kiezen uit verschillende zitvullingen voor de industriële vintage bank. Op deze manier weet u zeker dat de bank altijd perfect voor u zit.

Details industriële vintage bank

De Industriële vintage bank is een echt maatwerk product. U kunt de buitenmaten van de bank helemaal zelf bepalen. Elke afmeting is daarin mogelijk! Hieronder vindt u nog meer mogelijkheden binnen onze maatwerk banken:
– Elke afmeting mogelijk!
– Verschillende dieptes mogelijk!
– Verschillende zithoogtes mogelijk!
– Verschillende zitvullingen mogelijk!
– Meer dan 1.000 stoffen en kleuren!

Levertijd en bezichtiging van de industriële bank

De levertijd van onze bankstellen is normaliter zo’n 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Echter door onze productie in Nederland kunnen wij ook tegen meerprijs een spoedbestelling aannemen. Dan heeft u de bank na 4 weken in huis! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u de bank komen testen? Van harte welkom natuurlijk. Wij hebben een showroom in Huizen (NH). Wenst u hiervoor een afspraak aan te maken? Neem dan contact met ons op!

Contactformulier  Telefonisch contact WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.