Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatLoveseatsLoveseat met knopen Marylin

Loveseat met knopen Marylin

Loveseat met knopen Marylin

Loveseat met knopen 

De loveseat met knopen Marylin is een strakke doch sfeervolle loveseat. Een schitterende toevoeging aan uw interieur. De Loveseat is het perfect meubelstuk om heerlijk knus met zijn tweeën in te zitten. Een loveseat zit precies tussen een fauteuil en een 2-zits in.

Dit valt dan ook het beste te omschrijven als een 1,5-zits. Wij maken de loveseat volledig op maat en dat betekend dat alle afmetingen mogelijk zijn! Incl. de uwe. Wenst u de loveseat net een slagje breeder/smaller? Dat is geen enkel probleem. En daar houd het maatwerk niet bij op want wij kunnen deze Loveseat namelijk leveren in 900 kleuren en 150 verschillende stoffen! Hierdoor weet u zeker dat de kleur en stof waar u naar opzoek bent altijd te vinden is.

Details loveseat met knopen 

Verder bied de Loveseat u nog vele opties/keuzemogelijkheden. Zo kunt u o.a. kiezen uit 5 verschillende zitvullingen voor het optimale zitcomfort! Wilt u een contrasterende bies? Dat kan ook in alle kleuren! Wilt u een hogere of juist een lagere zit? U raad het al: Dat kan ook! Eigenlijk is alles mogelijk.

We leveren de loveseat direct uit de fabriek en dat betekent dat wij u vele mogelijkheden kunnen bieden alvorens wij beginnen met het bouwen van de loveseat. Daarnaast kunnen wij u ook nog een snelle levering en hoogstaande service bieden. Precies wat je van een firma verwacht!

Levertijden loveseat met knopen 

De gemiddelde levertijd van onze loveseat is zo’n 6 tot 8 weken. Echter is het ook mogelijk tegen een kleine meerprijs een spoedbestelling te doen. In dat geval kunnen wij de meubels al binnen 4 weken bij u thuis hebben!

Bent u benieuwd naar prijzen? Heeft u vragen? Of wenst u een afspraak te maken bij ons in de showroom? Neem dan vooral even contact met ons op via het onderstaande contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen of u kunt ons natuurlijk even bellen: 035 – 75 13 098

Contact opnemen  WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.