Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Loveseat met knopen Marylin

Loveseat met knopen op maat Marylin
Vanaf €525,-

Loveseat met knopen Marylin

De loveseat met knopen Marylin is een strakke doch sfeervolle loveseat. Een schitterende toevoeging aan uw interieur. De Loveseat is het perfect meubelstuk om heerlijk knus met zijn tweeën in te zitten. Een Loveseat zit precies tussen een fauteuil en een 2-zits in.

Dit valt dan ook het beste te omschrijven als een 1,5-zits. Wij maken de loveseat volledig op maat en dat betekend dat alle afmetingen mogelijk zijn! Incl. de uwe. Wenst u de loveseat net een slagje breeder/smaller? Dat is geen enkel probleem. En daar houd het maatwerk niet bij op want wij kunnen deze Loveseat namelijk leveren in 900 kleuren en 150 verschillende stoffen! Hierdoor weet u zeker dat de kleur en stof waar u naar opzoek bent altijd te vinden is.

Details Loveseat met knopen Marylin

Verder bied de Loveseat u nog vele opties/keuzemogelijkheden. Zo kunt u o.a. kiezen uit 5 verschillende zitvullingen voor het optimale zitcomfort! Wilt u een contrasterende bies? Dat kan ook in alle kleuren! Wilt u een hogere of juist een lagere zit? U raad het al: Dat kan ook! Eigenlijk is alles mogelijk.

We leveren de loveseat direct uit de fabriek en dat betekent dat wij u vele mogelijkheden kunnen bieden alvorens wij beginnen met het bouwen van de loveseat. Daarnaast kunnen wij u ook nog een snelle levering en hoogstaande service bieden. Precies wat je van een firma verwacht!

Levertijden Loveseat met knopen Marylin

De gemiddelde levertijd van onze loveseat is zo’n 6 tot 8 weken. Echter is het ook mogelijk tegen een kleine meerprijs een spoedbestelling te doen. In dat geval kunnen wij de meubels al binnen 4 weken bij u thuis hebben!

Bent u benieuwd naar prijzen? Heeft u vragen? Of wenst u een afspraak te maken bij ons in de showroom? Neem dan vooral even contact met ons op via het onderstaande contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen of u kunt ons natuurlijk even bellen: 035 – 75 13 098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp