Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Design bank Great-Britain

Design bank Great-Brittain
Vanaf €695,-

Design bank Great Britain

Design bank met een met verfijnde uitstraling in de landlijke stijl. Kies voor het strakke design van de design bank met een kubus uistraling. De Design bank kan op maat worden gemaakt; U bepaalt zelf de afmetingen van de bank.

U bepaalt niet alleen de zithoogte, zitdiepte en bankbreedte maar zelfs ook de hoogte en de breedte van de armleuningen. Met dit kubus bankstel kunt u dus alle kanten op en bent u enorm flexibel! U bepaalt helemaal tot in de details dus zelf wat comfortabel zit. Bovendien geven wij u de mogelijkheid om ook zelf de kleur, de vulling en het materiaal te kiezen!

Design bankstel: kleur, stoffering en vulling

Dit design bankstel kan helemaal naar uw wensen worden aangepast. U kiest úw kleur, uit 400 kleuren. U kiest de gewenste stoffering uit diverse materialen, de vulling waar u graag op zit of ligt en zélfs de afmetingen van de armleuningen bepaalt u zelf.

Wij nodigen u uit om uw nieuwe bank te bekijken en te testen in onze showroom! Geen tijd? Of te ver? Wij sturen u graag een staaltje stof toe. U ziet dan of de kleur bij uw landelijke interieur past én u kunt het materiaal testen, voelen en vergelijken. Dát noemen wij nou service

Design bankstel: breedte, hoogte en diepte

Uw kubus bank maken wij op maat. Dat geldt voor de kleur, de stoffering en vulling, maar zeker voor de afmeting. Bankstyle maakt uw meubel(s) op de centimeter nauwkeurig op maat. Design of kubus bankstel Great Brittain over 4 weken in huis? Dat kan.

Bij een spoedorder kunnen wij binnen 4 weken leveren. Hier zit echter wel een kleine toeslag op. Een normale order kan 6 tot 8 weken duren. Uw design bank wordt in Nederland gemaakt. Daarom garanderen wij een snelle service en topkwaliteit. Standaard maat is 75cm hoog en 90cm diep met de volgende prijzen:

Design bankstel Great Britain Gehele breedte in cmZitvlak in cmPrijs
Vierzits design bankstel240200€ 895
Driezits design bankstel200160€ 795
Tweezits design bankstel160120€ 745
Loveseat design bankstel12080€ 575
Fauteuil design bankstel10060€ 495

*Kiest u voor een op maat gemaakte bank, dan berekenen wij de prijs van de bovenliggende maat. *Alles boven een 4 zits landelijke bank wordt apart gecalculeerd. Heeft u vragen, wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om een bank te komen bekijken? Geen probleem! Vul dan dit onderstaande contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel naar: 035-7313098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp