Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bankstel op maat Kingsize

Vanaf €695,-

Banken op maat Kingsize

Wij leveren banken op maat in 900 verschillende kleuren en u kunt kiezen uit circa 150 stoffen. U heeft gegarandeerd banken met de juiste afmetingen, wij vervullen uw wensen wanneer u de maten doorgeeft. Wij staan niet alleen bekend om het maken van maatwerk maar ook voor onze kwaliteit en snelle service.

Details banken op maat Kingsize

De maten van de banken worden door u doorgegeven waardoor wij de afmetingen precies op maat maken. Bij ons heb je de mogelijkheid te kiezen uit 900 verschillende kleuren van de 150 verschillende stoffen.

Iedere bank is volledig op maat te maken, ook is het eventueel mogelijk om een foto of tekening te sturen via de mail zodat wij de afmetingen kunnen bekijken. De banken zijn op maat te maken in lengte, hoogte en breedte. Zodat deze ook ideaal in uw woning zal passen.

Banken op maat over 4 weken in huis? Dat kan!

Want de banken op maat worden gewoon in Nederland gemaakt. Bij een spoedorder kunnen wij binnen 4 weken leveren. Hier zit echter wel een kleine toeslag op. Een normale order kan 6 tot 8 weken duren. Omdat uw bank in Nederland wordt gemaakt garanderen wij een snelle service en top kwaliteit. Wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Vul het onderstaande contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Of bel naar: 035 – 75 13 098.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp